Jouw bedrijf in puzzelvorm

Connecteer met je klanten of werknemers door hen mee te nemen in jullie bedrijfsverhaal.

Vraag een offerte aan
b2b
b2b

Een uniek geschenk

Geef je werknemers en/of klanten een cadeau waarmee ze thuis urenlang plezier kunnen beleven samen met het gezin. Een ideaal geschenk om je werknemers te bedanken in deze uitdagende tijden of je klanten te bedanken voor het vertrouwen.

Je beslist zelf:

Ons team neemt je mee doorheen het volledige puzzelcreatie-proces. Jij blijft volledig in de driverseat, maar wij nemen al het werk op ons. Er zijn oneindig veel mogelijkheden:

  • Welk verhaal wil je vertellen?
  • Welke ontwerper draagt jullie voorkeur?
  • Hoeveel puzzelstukjes wil je?
Ons verhaal
b2b

We deden dit onder andere al voor Google

In amper 1 maand tijd werkten we samen met het Google team een puzzel uit om hun ‘Year in Search’ te promoten bij journalisten en influencers. Wij namen het volledige proces op ons van conceptueel idee tot de levering aan huis.

Ondanks de strakke deadline wist "puzzle in a bag" een unieke puzzel af te leveren die erg positief ontvangen werd door onze klanten en partners. Mede door hun goede communicatie en vlotte service was het voor Google dan ook een erg aangename samenwerking. Michiel Sallaets, Communications Lead Google Belgium

Michiel Sallaets

Ontvang van ons een
gepersonaliseerde offerte

we willen graag een gepersonaliseerde puzzel

Hoe werkt het

Stap 1
Concept van de puzzel bepalen Een puzzel is een ideaal medium om een verhaal te vertellen, maar welk verhaal wil je precies vertellen aan je klanten en personeel?
Stap 2
Ons creatief team gaat aan de slag Door de juiste vragen te stellen, denken we mee met jouw bedrijf. Je accountmanager organiseert een brainstorm met ons creatief team om enkele concepten uit te werken.
Stap 3
We stellen enkele concepten voor Wij presenteren enkele ideeën en bekijken samen welk verhaal en welke ontwerper het best past bij jouw bedrijf.
Stap 4
Wij voeren alles uit op maat van jouw wensen Wij nemen de volledig ontwerpfase op ons en zorgen dat jullie voldoende input kunnen geven op het finale ontwerp.
Stap 5
Productie en levering Onze partners en sociale tewerkstelling staan klaar om jouw bestelling efficiënt uit te voeren. Levertermijn is telkens afhankelijk van de ordergrootte en de personalisatie.